bubica, možda ga peče..možda mu smeta zob..znam da niti mojemu nije pasao zob, a od a-derme se još dodatno osipavao.. svakome drugačije paše..onome koji nema alergije, nego samo dermatitis sve te neke famozne kupke jako dobro pašu da ponekad izliječe crvenilo, ali kod pravog ad-a s alergijama jako teško..meni nije problem dobiti mekanu kožu..bilo kakva uljna kupka (najbolja mu je u zadnje vrijeme balmadol), mu učini kožu jako mekanom, ali crvenilo prisutno..a, brine mu to crvenilo..skužila sam da mu je bolje kad ga kupam svaki dan u uljnoj kupci, čak mu je onda crvenilo manje..nama je prije pomagala gmp mast, sad sma kupila dvije kutije, a uopće nam više ne pomaže.katastrofa..prije je krema bila zelenkasta (onda mu je pasala), sad je bijela..sad imam dvije kutije doma, a platila 250 kn s poštarinom..čisti dermatitis je onda kad se poslije crvenila (kad već prolazi) koža ljušti..a, kad se ne ljušto nego samo normalno prođe crvenilo ( bilo s kortićem ili čim već), e onda je to bila alerg.reakcija..
evo, danas smo dobri, čak sam mu i prstiće uspjela izliječiti..nema flastere po njima već 5 dana..muči ga vlasište..ima jedno 3 male skulice i stalno ga to svrbi ionda si trge skulu i onda sve ispočetka..ionako sad idemo u čet derm na kontrolu pa ću ju pitati za to..pozdrav..