Pa je li moguće da zobena kupka peče? Bubice, baš mi je krivo što vama ne funkcionira zobena kupka, čitala sam da su neka djeca alergična na zob, nadam se da niste vi među njima. Mi koristimo one zobene pahuljice iz DM-a, probaj još s njima ako ti nije problem, možda ima kakve razlike od proizvođača do proizvođača, ne znam zbilja.
E da, mi nemamo onaj jaki AD, pa možda i s tim ima veze.
Da kucnem u drvo, nama se povuklo 95% crvenila u ova 3 dana, ostalo je još mrvicu na rukicama i na nogici gdje je sve krenulo - gdje je cijepljena. Ostalo; lice, vrat, leđa, trbuh nema uopće više crvenila, koža joj je opet mekana i nije više hrapava i suha. Nastavit ću s ovim tretmanom još sigurno par tjedana da skroz sve ode, da se dubinski sve počisti. Iskreno se nadam da će otići sve do kraja, vidjet ćemo...
Očito je da svakome "šljaka" nešto drugo, pa eto, navodim što je nama izrazito dobra kombinacija, pa možda još nekome pomogne.
The enchantress, Adermina kupka nije niti nama bog zna što, nikakvog poboljšanja od nje, pa sam ju prestala koristiti. Vidim da ima u njoj parfema, jer miriši... pa nisam baš sretna zbog toga. Ali Exomega nam je zato super, MM ju zove "pivska kremica" jer kad se namaže malo miriši po pivi![]()

, čitala sam da su neka djeca alergična na zob, nadam se da niste vi među njima. Mi koristimo one zobene pahuljice iz DM-a, probaj još s njima ako ti nije problem, možda ima kakve razlike od proizvođača do proizvođača, ne znam zbilja.
, ostalo je još mrvicu na rukicama i na nogici gdje je sve krenulo - gdje je cijepljena. Ostalo; lice, vrat, leđa, trbuh nema uopće više crvenila, koža joj je opet mekana i nije više hrapava i suha. Nastavit ću s ovim tretmanom još sigurno par tjedana da skroz sve ode, da se dubinski sve počisti. Iskreno se nadam da će otići sve do kraja, vidjet ćemo...
Odgovori s citatom