-
nia, vama je valjda okidač bilo cijepljenje..to sigurno..
bubica, i nama crvenilo s ničim ne prolazi osim s kortićem..nažalost..i držim se terapija ( sve dok mu ad ne oslabi,pa možda koji put prođe i s neutrl.kremama) jer ne želim ga dovesti u stanje da onda bude prejaka upala, prošireno po cijelom tijelu.. mada, i sad zna i zbog obične prehlade kad je bolesni da dobi osipe po cijelom tijelu..i onda ga liječim s kortićem, prvo npr udove, onda trup i tako..drugačije ne može proći..ali, uspjeh nam je u tome da već pol godine nismo dobili inekciju solu medrol..i ove zime nije dobio niti jedan bronhitis, niti nije pio već duugo antibiotik i itd..kuc kuc u drvo..samo da sad to ne ureknem..jer sam ja sklona tome..
bubica da li ti ste vi i na kakvom antihistaminu, aerius i sl.jer ako niste to bi vam možda pomoglo?
što se tiče gmp masti možda bi ti mogla jednu poslati da probaš možda bi vama pomoglo, nama je prije pomagalo.bez naplate, naravno..
ne mogu reći da po noći loše spava, do 2 god. je jaki loše spavao po noći..sad normalno spava..tu i tamo se malo posvrba, a to je minuta dvije..ovisi u kakvoj je fazi..pokušavam ga ne dovesti u onu jako lošu fazu, nego se držim savjeta dermatologa i pokušavam da ima što normalniji život..mada ga po danu isto zna dosta svrbjeti..a, kad i dođe u neku jako lošu fazu i kad znam da će ga i po noći svrbjeti, obavezno mu stavimvlažne obloge i onda spava ko bebica..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma