Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ako da javim, nama je AD skoro pa nestao , a ja ne mogu vjerovati da koristimo najbanalniju najprirodniju stvar - kupku od zobenih pahuljica i to kod nas tako dobro funkcionira. Zob i Exomega su zakon
    Uglavnom, još jedino gdje vidim točkicu dvije je nogica na kojoj je cijepljena, na kojoj je AD prvo krenuo. Ta nogica nam je uvijek, ali uvijek imala nekakvo crvenilo i bila suha i hrapava, čak i kad bi nam svuda drugdje prošlo.
    Inače, malecka mi zadnjih 3 dana super spava, samo jednom noću cica i ne budi se tako često, ne okreće toliko i svi se uspijemo naspavati.
    Ma i po danu mi manje plače i nekako je zadovoljnija.
    Ne znam da li je to sad opet faza, ali eto, zadnjih mjesec dana je trljala non stop usta kao da će joj izaći zubi, jaaaako je loše spavala, buđenja svakih 15 minuta, pola sata, ili sat, a sad zadnjih tjedan dana je to prestalo, ali zubićima ni traga. Više niti sama ne znam što da mislim...

mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kad je potrebno dati kreme s kortikosteriodima?kaj je to ključno kad se baš mora?
    pitanje je upućeno roditeljima koji ih zaobilaze u velikom luku i izbjegavaju mackanje s tim kremama?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mamamišić prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je potrebno dati kreme s kortikosteriodima?kaj je to ključno kad se baš mora?
    pitanje je upućeno roditeljima koji ih zaobilaze u velikom luku i izbjegavaju mackanje s tim kremama?
    Mi smo kad je bilo baš toliko kritično da vieše nije išlo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo kad je bilo baš toliko kritično da vieše nije išlo.
    Kakvo je tada stanje kože? Crvenilo, zadebljanje, rane (otvorene/zatvorene), kakvo ponašanje djeteta?
    jer nama crvenilo kad krene, ako se ne maže ide zadebljanje, za koje moraš duplo više kreme potrošit da bi vratio na "samo" crvenilo..ako ne rješavaš zadebljanje, s dvoslojnog ide u troslojno, a onda otvaranje rane.. za rješiti i otvorene rane treba i atb krema prije kortik..pa se možeš postaviti i na trepavice ali izbjeći kortiko. sa jakim ad-om ne možeš nikako. Onda je samo pitanje kada ćeš djelovati i kako to sve dijete podnosi, jer se ne radi samo o estetskim promjenama

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nam je glavni pokazatelj bio jači svrbež od kojeg je pucala koža, nikad nije došla do stadija ( kaj druge cure pričaju) cjeđenje gnoja iz rana i sl. Imali smo par pura rane, ali to smo odmah rješavali.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ej cure,

evo da se i mi javimo. Dermatitis imamo od 3. mj, a glavni problem nam je lice. Prije je bilo malo i na tijelu ali to je nestalo. Sada ima 20. mj i ne sječam se kad mu je lice bilo čisto. Kad je dobra faza onda ima ružičaste flekece, ali većinom je crveno, i dođu prištići koji pucaju. Sada nije tako strašno ali je bilo loše pred par dana. Razne kreme smo isprobali, neke su pomagale određeno vrijeme, ali ništa trajno.Htjela bih probati s homeopatijom, možete mi preporučiti nekog pedijatra/homeopata?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vilo, ako se smije javno mi smo u Petrinjskoj kod dr. Katarine ( to je Zagreb) , nije pedijatar.
    Neke cure su kod Reganice ( knežija), Grgić ( Centar)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •