Evo mene po prvi puta...pozdrav svima! Tek sam krenula u iščitavanje foruma, pa se nadam da se neću ponavljati.
Mali bubač mi ima AD od 2. mjeseca (sad smo 3,5) i do sada sam poizbacivala apsolutno sve iz svoje prehrane, a njemu ništa bolje. Koža totalno koma. Cijeli trup, vrat, rukice, a po novom i nogice i leđa lagano. Osim toga mi već 3 mj. kaka proljev dok jede - po 10x dnevo (zeleno sa sluzi i ponekad krvi!!!). Super mi napreduje pa se dr. nije u startu toliko brinula i dizala paniku. Sad smo za 2 tj, naručeni kod gastroenterologa, a obavili smo već dermatologa i homeopata ( H. tek nedavno pa ne znam da li bude djelovalo). Alergičan je sigurno na jaja i mlijeko (bio na kožnom testu), ali ih ja već mjesec dana ne jedem ni u tragovima. Izbacila sam čak i gluten. Sve me to dovelo do ludila. Osjećam se kao da trujem dijete. Dr. mi preporučila da probam sa mlijekom za alergičare pa da vidim kako će mi reagirati...kakica mu požutila skroz sam rastrgana...ne jedem ništa, a on i dalje očito reagira na moje mlijeko...
Ima li netko slična iskustva? Koža i crijeva? Proljevi? Ne želim na umjetno, ali očito ću morati jer mu moje šteti.

Očajna sam...help curke...