Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kako to trljaš gazom? staviš ih namočene u nju pa onda trljaš po mjestima di je crveno? a pahuljice staviš u kadicu da se omekšaju pa uvališ bebača? Recept molim Da probamo i to...još samo nisam nočurka i zob. Sad idem u DM da i to probamo...ostalo mi ništa ne dijeluje...a još uvijek imam i tu zelenu kakicu kao dodatni problem

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Bubolina prvotno napisa Vidi poruku
    Kako to trljaš gazom? staviš ih namočene u nju pa onda trljaš po mjestima di je crveno? a pahuljice staviš u kadicu da se omekšaju pa uvališ bebača? Recept molim Da probamo i to...još samo nisam nočurka i zob. Sad idem u DM da i to probamo...ostalo mi ništa ne dijeluje...a još uvijek imam i tu zelenu kakicu kao dodatni problem
    Zobene pahuljice malo ugrijem u lončiću sa vodom, tada postanu onako sluzave i tako ih stavim u gazu koju zavežem. Voda iz lončića ide u kadicu za kupanje, pahuljice ostaju u gazi. Tom gazom gdje su pahuljice trljam mjesta na tijelu gdje je AD. Osjetit ćeš, taj dio gaze je posve sluzav od pahuljica i koža ostaje sluzava. Nakon kupanja mažem Adermom Exomega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •