-
nia, tvoje dijete niti nema onaj pravi ad, zato to tako djeluje..a, i dijete od summera, ige vam uopće nije povećani..nemate alergije, i to sigurno prolazi do 3 godine..ako ne i prije..
nia, tvom djetetu je okidač bilo cijepljenje i sad se to sve skupa smirilo i sad je ok..vjerojatno bi prošlo i s drugim kupkama..
bubica, i nama je isto tako kao i vama..dobro, nama ne puca baš koža ( osim malo po prstićima, a znalo mu je iza uha)...iza uha već dugo nema ništa..a, ko mali mu je stalno bilo crveno..
a, možda bi mu i pucala koža da ga ne mažem s kortićima..ja već ludim od tog ad-a tri godine..probala sam sve moguće kombinacije i ništa..na kraju ga opet namažem s kortićem..jer ako mu se i od nekih drugih kremica malo i smiri, za dva dana ojoš gore koža podivlja..nemamo kaj drugo..nego mazati s onim čim pomaže,a to su kortići, mazati neutralnim i čekati da narastu još malo..čekati do 7 god ili puberteta..kaj je, tu je..
mojega u zadnje vrijeme strašno svrbi vlasište..ima dvije male ranice..i napravi se skula, a on sve ispočetka..
a, i danas se probudio jako crveni u licu, tijelo mu je ok, ali lice je dosta crveno..već sam ga namazala s aflodermom jer je to prejaka upala za nešto drugo..a, uskoro stiže i proljeće, to njegova koža ne voli..
pozdrav..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma