Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
hvala, to sam i ja negdje bila procitala, ali mislim da se odnosilo samo na oralnu primjenu
bas cu jos istraziti, nisam ga jos koristila

a nocurak - pijes li ti njega, ili mazes mozda?

joj kako mene ad zbog toga nervira
cine mi se neke druge bolesti/stanja pravocrtnijima - imas bakteriju, uzmi antibiotik - ovdje je tisucu savjeta, kremica, ulja, masti, kupaj svaki dan, ne nego sta rjedje, stavi kortic odmah da se ne siri, cekaj dok ne bude bas nuzan, odvazi stetu i korist nekih krema i pripravaka, je li alergija, nije, ima li utjecaja hrana ili nema, ovo, ono, citavo vrijeme nekako tapkas u mraku i eksperimentiras - a ja s njom ne volim eksperimentirat :/
meni je rekla baš ne mazati. a ja sam joj tupila da joj to jedino pomaže. mislila sam, možda popusti.

a što se kremica tiče, nama ne pomaže niti jedna na tržištu. majka me zvala jutros da ima nešto novo - ozonizirano maslinovo ulje. mada mi se čini da ću opet nasjesti na novitet, morat ću ipak malo istražiti. više niti ne brojim što smo sve isprobali.

P.S. Ig nam je manji od 0.35 na bjelanjak, mlijeko, soju i kikiriki.
Gastrić mi je rekao da počnem uzimati mliječne. Ona se opet osula i češe se. Što da mislim? I prick i ovaj RAST ništa ne pokazuju. Hm?