imam jedno pitanje za vas cure....djevojčica 3g prije 2,5tjedna osula se u predjelu desne prepone....imam pampersice, nikad nije imala nikakav pelenski osip, perem ju vodom, rijetko kad vlažnim maramicama, a mažem Benpanten masti samo kad kaka....nisam mjenjala dederdžent, omekšivać ne koristim, hrana ista kupam je u običnoj vodi s malo maslinova ulja....probala sam ju preko dana stavljati u gaćice, pošto ju odvikavam od pelena, i kao da se malo povuklo, no ona je to počela češati...ima malo prištića i na toj nozi...na kraju sam kupila Becutan puder, nikad puder prije nisam koristila...i prištići su se posušili ali ostala je velika crvena fleka,kao da se opržila vodom....mislila sam da možda nije nešto u urinu, ili krvi ali pedijatar joj je bez pregleda i dermatologa propisao kortikostereoide Trderm kremu-koju se ja bojim mazat zbog nus pojava, ai u ljekarni mi je naglasila, da pazim s tim i ne dulje od 7 dana.......od jučer joj nisam stavljala pelenu a to kao da se širi, neznam što da radim...muž i ja smo mislili sami uzeti urin i odnjeti ga u polikliniku Stela, ali što da joj traže u urinu.....nisam je kupala 2 tjedna, ali danas sam morala.......opet strah me ako joj ne stavim kremu a to se proširi doktor će me zgazit, a sdruge strane mene zanima uzrok toga, a i krema ne mora to riješit, pa neće mi na djetetu isprobavat lijekove- znali tko od vas što bi to moglo biti i od čega i dali da idem privatno dr.Pavičiću ili da čekam u Klaićevoj dr. Pustišek i namolim pedijatra uputnicu????
Hvala