Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

namazala sam joj danas jako je svrbi-nisam po licu-bilo mi je logično da ne smijem-kupila sam zobene pahuljice ali u Muleru, jer ih u DM-u danas nije bilo-probala bi joj s njihovim mlijekom i vaticom malo premazat lice, što mislite? Naručla sam se kod dr. Pavičića u ponedjeljak, a Pustišek u Klaićevoj prima tek poslije Uskrsa (no coment) rekli su mi, mama vi kažete da je hitno, ali mi nismo hitna, a gdje bi ja onda morala ić, pa za mjesec i pol djete mi može 2 put ozdravit i razboliti se, a osip Ad, ekcem, nije ni za ići na hitnu-da poludiš, biila je ljubazna sestra ali i ironična......inače bojim se zato što se ona u četvrtak ubola na željezo, u subotu joj je tek naotekla rukica, pa smo u nedjelju išli nahitnu, nisu joj dali tetanus, rekli su hladne obloge i da to mora proć za 2-3 dana-nije prošlo, već se na drugoj rukici jučer pojavila ista oteklina s sitnim granulama????? na dlnu-venerinom brijegu i na jagodici palca- i sad se ja bojim da to možda nije povezano ustvari s tim osipom a ne ubodom??? Luda sam? Nema tem. ali je povraćala, a pedijatru to nije ništa zabrinjavajuće, zato se razmišljam dal da sutra opet idem k njemu radi lica i rukice-ide mi na živce uvijek je ironićan i sve umanjuje, a kad se nešto dogodi onda zašto je niste doveli, a kad ju dovedem zašto uopće dolazim.....ako je AD što ću s cijepljenjem...još nismo primili 3 dozu 5u1 a ni Priorix....kad god primi cijepivo ospe se i dobije temp.??? Hvala vam cure punooo na odgovorima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ivana , možda je stvarno u svezi s tetanusom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •