-
ivana, svakako moraš ići doktoru, s obzirom na onaj ubod..
-
Evo cure nisam se dugo javljala jer sam počela raditi i tek nakon tri tjedana pomalo dolazim sebi. Čitala sam 4 stranice unatrag temu i bilo mi je tako žao jer sam mnogima nešto željela reći a bilo mi je glupo nešto pisati sada kad je toliko prošlo. Ali eto nešto našeg. Rist rast pokazali da nije alergična na ništa ali jelić je na KM i jaja. Ali pretrage krvi kažu da je na nešto jako alergična.Pa ti idi znati. Sa alernovom se bila opet jako osula pa smo nazad na Pregominu i sada ide na bolje. Ali ona se uvijek svrbi, čim joj skinem žabice razderala bi se da može, glava i lice su uvijek na udaru i tako i podlaktice. Nema kreme ni fenistila koji joj pomažu kod svraba pa se pitam da li se svrbi tek toliko a ne zbog AD. Ja se osobno uvijek negdje češem, mislim da mi je to nervozni tik koji se pojačava sa stresom.
Glavica joj je i dalje užas i stalno je u onim suhim listićima, ali sa uljem od alverde je više ne svrbi kao nekada i napokon joj ne moram prati kosu svako veče.
Alergologica mi rekla da kad je par dana mažem kortizonom to mjesto ne bih više trebala mazati mjesec dana!
Također što se upijanja krema tiče, i za elokom kažu da ne ide u organizam pa se ja pitam zašto joj namažem nogicu a njoj prođe i lice?
Maya_78 mi smo ti na gotovo istom režimu prehrane čak i bez dokazanih alergija, osim za grahorice, osim fažola probala je sve, leću, tofu, slanutak, grašak (koji joj baš ne ide). Ako ne daješ meso razmisli o grahoricama jer im bjelančevine trebaju za rast, također razmisli o vitaminu B12 kojega ima samo u mesu (i spirulini), ako daješ neko adaptirano mlijeko provjeri da li sadržava taj vitamin. Mene je uvijek užasno strah da joj ne zakidam nešto važno pa sam mentalno stalno u njenoj prehrani.
Mi smo isto bili radili kupke od zobi i nije joj ništa pomagalo, ali se sada razmišljam o tom trljanju gazicom u koju umotam namočenu zob. Dobra ideja i mislim da ću probati.
U masi tih krema nama jedna jako pomaže u očuvanju mekoće i gipkosti kože. Atoderm od Bioderme, ali ne bilo koji, onaj na kojemu piše Anti recidive, jer taj ne sadrži parabene dok onaj običan sadrži (???). S tim da mažemo samo jednom na dan jer su te kreme preskupe a ova glupa država je uzrokovala da jedan u masi ljudi sa otkazom bude i moj muž, pa ti preživi.
-
I mojoj se opet pojavilo crvenilo po rukicama...mislim da nije od hrane...već od nervoze(!),a i bura nije da pomaže...al nije strašno.
:grlimo vas svih :
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma