Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Achan prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala enchantress. (Nije ironično, hvala na informaciji, samo sam se izbedirala)
    Sada sam opet zbunjena i nesigurna. Da li vama dođe da iskočite iz kože sa svim tim informacijama i ne informacijama o hrani. Ne želim malu krcati mesom jer se ne uzgaja prirodno, nije da ga izbjegavam ali joj ne bih željela davati svaki dan. Sada sam i ja malo prosurfala i stari izvori su protiv spiruline a novi su za. Ali mi to sada niš ne znači. Koliko god da je izvor iz 1988. sada me strah davati joj spirulinu da ne bih nešto loše proizvela. Mislim da mi ne preostaje nego riba. Isto kada kažu mlijeko, da li misle bilo koje mlijeko ili samo kravlje? To naravno nigdje ne piše. Zašto sam uopće mislila da se mogu malo opustiti.
    šaljem ti pp.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Achan, zašto ne probate laneno ulje?

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Naši dodaci - beba stara 10 mj, mama malo više :

Vals probiotici (ona)
    Ujutro Bifidoverus (kupina zbog željeza), navečer Acidoverus (mrkva)
    Prije toga je bio VIPov probiotik Premuim zatim Panda. Sve isti cjenovni red (čitaj skupo).
    Ništa ja ne kužim poboljšanja. Ali se nadam da ih ima jer je dosta bila na antibioticima, a i sada je na profilaksi.

Childlife Essential Acids (ona i ja)

Noćurak ulje (ja)

I za ovo ostalo ne kužim nikakva poboljšanja. Samo mi je dermatologica rekla da koristimo esencijalne i probiotike. Pa ih koristim.
    Za noćurak sam saznala tu na forumu. Izvana joj ne pomaže, ali nas valjda iznutra 'podmaže'.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
    Childlife Essential Acids (ona i ja)
    Kupila sam mu ova esencijelne m.k., ali kako joj to daješ, grozno je za piti, ulje??

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kratki prijavak i od nas....
    Tijelo čisto, iznad usnice ekcem koji ne prolazi uopće, unatoč tome što smo iz prehrane izbacile sve alergeno ( km, jaja, orašasto, citrusi, riba).
    Jučer reagirala na mahune, crvene točke na oba obraza tako da i to dodajem na popis.
    Pedica kaže da ona ne bi mazala ništa, nije strašno.
    Još doji kao mala beba, kašice radimo na rižinom.
    Nije zapravo tako strašno kako sam mislila kad smo se vratile od alergologa, guramo....
    ~~~~~~~svim malim borcima

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam mu ova esencijelne m.k., ali kako joj to daješ, grozno je za piti, ulje??
    umješam joj u malo hrane. ali sasvim malo tako da sam sigurna da će to uzeti (npr jednu žličicu odvojim, nakapam ulje i onda promješam i strpam u usta.)

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I dalje guglam i trazim nesto bolje...
    Naidjoh na: http://www.alternativa-za-vas.com/alergija.html
    Jel ima tko iskustva s citrofitom? I uljem crnog kumina?
    Upravo se spremam otici po citrofit u encian, jer kalinji ulje vec imam doma.
    Na svim alternativnim forumima hvale oba proizvoda, mogu kod djece (osim ako nisu alergicna na citrusne proizvode - moj mali jede mandarinu i narancu pa vjerujem da je OK).
    No, rado bih da netko upise ukoliko ima kakvih iskustva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •