Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne kužim šta ne može na dijete ako su ti odobrili popust?!
    članarina za tebe +nešto sitno kao 12kn za dj. i dobijete i iskaznice na kućnu adresu
    Nego,ja sam prije vrtića mislila ponoviti nalaze,pa i malog testirat (nema ad,al mi se 2x istočkao crvenim sitnim točkicama od konzervansa,pretpostavljam-sok i šalša),a možda i da se svi...dovedem čovjeku grupu pacijenata pa još žican popust ))

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim šta ne može na dijete ako su ti odobrili popust?!
    članarina za tebe +nešto sitno kao 12kn za dj. i dobijete i iskaznice na kućnu adresu
    Nego,ja sam prije vrtića mislila ponoviti nalaze,pa i malog testirat (nema ad,al mi se 2x istočkao crvenim sitnim točkicama od konzervansa,pretpostavljam-sok i šalša),a možda i da se svi...dovedem čovjeku grupu pacijenata pa još žican popust ))
    možda se nisam najjasnije izrazila, nisam mislila da ne mogu koristiti popust za dijete, već ne mogu dijete upisati kao člana udruge
    članarinu plaćam ja i moje dijete koristi popust na osnovu moje članarine i to je 120 kn. znači bez obzira što će to koristiti moja kćer, a ne ja, ne mogu uplatiti 12 kn i dobiti iskaznicu jer ona nije punoljetna
    12 kn članarine mogu uplatiti nezaposleni, studenti i umirovljenici
    članarinu sam platila 120 kn i tamo još 250 za testiranje, znači ukupno 370, a ne 500 kn koliko bi bilo bez te članarine

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mammandula, vidiš a mi u 05/2009 platili 120 za mene i 12 za klinku, i testove 250, i dobili iskaznice za obje ! Sve smo sredili putem interneta i pošiljke po busu, i jako bili zadovoljni. Štos je u tome da traže da i ti platiš članarinu, bez obzira, što se to sve radi detetu.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Mammandula, vidiš a mi u 05/2009 platili 120 za mene i 12 za klinku, i testove 250, i dobili iskaznice za obje ! Sve smo sredili putem interneta i pošiljke po busu, i jako bili zadovoljni. Štos je u tome da traže da i ti platiš članarinu, bez obzira, što se to sve radi detetu.
    to je otprilike to, vi ste samo platili 12 kn više i imate dvije iskaznice, a ja sam platila članarinu za sebe i koristimo i ja i moja djeca

inače dobila sam danas nalaz, pozitivna reakcija je na: bijelo brašno, luk, grah, KM, jaje, kakao, lješnjak, pčela, komarac, mačka, marelica, prašina, grinje, mješana trava, drvo lješnjaka, formaldehyd, bakar, 2 bakterije, gljivice: Candida Mix i još dvije, te na viruse Herpes i Varicela-Zoster, poveliki popis
    dr. mi je rekao da izbacimo hranu, i pokušamo izbjeći mačke, drvo lješnjaka .... da ove bakterije, virusi i gljivice, te prašina i grinje nisu jako visoke, te da su dosta česte kod ljudi

znam da se pisalo, ali ako imate kakav dobar savjet sa čime zamjeniti ovu prehranu, bila bi zahvalna, pogotovo mi teško pada KM i kakao (njega ima u svemu)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    to je otprilike to, vi ste samo platili 12 kn više i imate dvije iskaznice, a ja sam platila članarinu za sebe i koristimo i ja i moja djeca

inače dobila sam danas nalaz, pozitivna reakcija je na: bijelo brašno, luk, grah, KM, jaje, kakao, lješnjak, pčela, komarac, mačka, marelica, prašina, grinje, mješana trava, drvo lješnjaka, formaldehyd, bakar, 2 bakterije, gljivice: Candida Mix i još dvije, te na viruse Herpes i Varicela-Zoster, poveliki popis
    dr. mi je rekao da izbacimo hranu, i pokušamo izbjeći mačke, drvo lješnjaka .... da ove bakterije, virusi i gljivice, te prašina i grinje nisu jako visoke, te da su dosta česte kod ljudi

znam da se pisalo, ali ako imate kakav dobar savjet sa čime zamjeniti ovu prehranu, bila bi zahvalna, pogotovo mi teško pada KM i kakao (njega ima u svemu)
    Moja mala od rođenja je bez Km, a ja ba nisam konzumirala od njezinih 4 mjeseca i to u vrijeme od 2 godine ( koliko je cicala). Kakao je jela s 1.5 godinu, ali sam ga izbacila jer se jako grebala, ne jede ništa što i u najmanjim tragovima ima KM, jede malo više povrća , a pije rižino mlijeko ( da se zabavi za pahuljice, ali to nije zamjena za Km, inače je pila i Pregomin, ali ga ne pije od kad je Jelić reko da joj to ne paše), voće. Inače sam slala i puno krema nešto što smo koristili i ono što sam namjeravala koristiti, od krema nam je ostala samo Omega masna kiselina od Eucerina, i ponekad je poprskamo s amlsinovim ulje,. Sad je ok, nadam se da bu tak i potrajalo ( koža) , ali čekam sredinu 4 mjeseca da vidim dal bu se pogoršalo ( jer je tad bilo najjače u zadnje dvije godine). Inače smo i na homeopatiji!
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 22.03.2010. at 18:04

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

e da zaboravila sam napisati, pozitivna reakcija je bila i na ulje od noćurka (DM), neutralnu kremu sa Srebrnjaka, Trixeru, Stelatopiu, Uriage Cu Zn kremu i od Dolive, a paše joj samo Lipikar od La Roche-Posay, gel za kupanje Babylove DM, deterđent i omekšivač Mercator robna marka (inače preporučam da probate)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •