Mi se od subote mažemo crnim melemom, napokon smo ga uspjeli nabaviti Povuklo se sa trupa, nogice i rukice su puno bolje, javim rezultate
Mi se od subote mažemo crnim melemom, napokon smo ga uspjeli nabaviti Povuklo se sa trupa, nogice i rukice su puno bolje, javim rezultate
Ne znam , možda vama skroz prođe, nama je odmah bilo poboljšanje, ali nikako da je skroz nestalo i stalno smo trebali mazati. Nezgodno jer je crno tj smeđe pa sve zaflekavi i ne može se ni oprat, a ni dijete se ne pere dok se time maže..na licu nam više ne pomaže, bukne nakon kreme
Evo i nas... dugo nas nije bilo na sreću bili smo u fazi mirovanja sad je buknilo iz čista mira nogice u golim ranama ,bjela piđamica preko noći postane roza od ranica !!! Trup čist a nogice rukice i obrazi "ratno stanje"!!! Ništa mjenjali sve radimo isto , njega dj.sapun i Avene triksera prehrana po starom! Da li je netko primjetio kako klinci reagirju na stres? Npr. mi vadili krv za testiranjei to iz vene, a izmučili ga do besvijesti! Bile neke mlade cure neiskusne, pola sata mu vadile krv a on jadničak jako plakao , pa je možda odreagirao osipom na koži! Dali ste možda imali takvo iskustvo?