ko da sebe čitam prije skoro god.dana.Moja je al.na km,sojino m,bj.brašno,jaja,i kakao od hrane.I stvarno je Jelić pogodio.
KM smo zamjenili kozjim,osim ako nemaš blizu nekog da ti da svježe ima Vindija tetrapak od 1/2 l i male sa slamkom,i kozji svježi i obični sir.Jogurte od kozjeg i ovčjeg kupujem u TS,tu nisam našla.
Sojine proizvode ne smije,a njih ima puno veći izbor.
Bj.brašno zamjenim crnim,kukuruznim,polubjelim,pa s njim pečem i pizzu,kolače i sl.Kruh baš bez bj.brašna ima samo u biljnoj apoteci kod nas,ovi drugi integralni i sl.iz pekara su svi mješani s bjelim,al ona pojede male količine pa joj ne smeta.
Paštu kupujem integralnu,a za juhu neku bezglutensku jer je i bez jaja.(sve preko,jer su tu cjene šokantne)
Bj.brašno je pšenično brašno,a mislim da i durum spada u to.Griz joj ja dam ponekad,a neznam di bi ga stavila.Sva brašna imaš u svakoj butigi.
Slatkiši gotovi samo neke pute Corny(al pročitaj prije sastav),keksi Grancereale (naš ad nije jako strašan pa nam ne smeta km u mogućim tragovima),srećom voli voće,suho voće kao brusnice i to,a smije i orašasto voće,pa su nam to zdravi slatkiši.
Pazi i kod pahuljica jer ih ima s km.Pitaj šta te još zanima,i uzmi si vremena i lupu kad ideš u 1.zdravu špežu !