Eto i nas opet. Taman je bila bolje, razmišljala sam da sutra odemo na ono cjepivo od godinu dana jer mi je pedica rekla da prođemo čim bude čista. I eto ti ga. Noćas se probudim i osjetim da joj je lice vlažno, upalim svjetlo a ona sva krvava. Sva se opet osula. Od čega? Nagađamo od (kršitelj koda)ovog sokića sa crnim grožđem i ribizlom. Nije rezultirala na to alergična kod Jelića pa sam htjela da proba. Ma iskreno meni se čini da ona izreagira svaki put kad proba nešto što joj organizam nije kušao, a onda ako nakon nekog vremena probam opet već bude manja reakcija ili je ne bude uopće. U svakom slučaju sad smo osuti i ništa od cjepljenja.
Probali smo onu healthyderm kremu o kojoj je netko pisao i stvarno nije loša. U par dana joj se zacijelila koža na licu koje inače više ni na šta ne reagira. Dok su joj rukice i nogice super sa bioderminim atodermom anti recidiv, na licu kao da joj ništa nisam stavila, a ova healthyderm na bazi bilja joj je bila super. Čemo vidjeti kako će pomoći sada kad se izgrebala i osula.

Inače i mi koristimo napisan za dezinfekciju a od DM tekući antialergijski deterdžent. Pomaže definitivno. Homeopatija nam nije pomogla. Mlijeko rižino i zobeno, jogurtić od soje (rijetko jer su ful slatki). Inače kad se mužu stabilizira posao idem putevima bimbe iaie u zdravu kupovinu preko