Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nama je dr. Pavicic rekao (iako ne znam kako je i to stigao reci u onih 8 minuta sto smo bili u ordinaciji :rolleyes: ) kako prick test kod male djece (a moj ima 5 i pol) nije pouzdani, a nije bio ni pro ovog testa od dr. Jelica jer smatra kako ne donosi znanstveno utemeljene rezultate, iako je priznao da nije skroz upoznat s time. Rekao nam je da napravimo rast test kao prvi korak. Naravno, i stigao nam je u tih 8 minuta prodati i Biodermu...

Niste mi rekle gdje mogu kupiti healthyderm kremu?
    Posljednje uređivanje od Mony : 26.03.2010. at 10:58

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

bila je čista tri dana
    opet je sva u osipu i opet su svi pregibi crveni. rojazol kao da više ne djeluje.

jel netko davao možda probiotike tako malim bebama, ima li tko takvog iskustva?

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    bila je čista tri dana
    opet je sva u osipu i opet su svi pregibi crveni. rojazol kao da više ne djeluje.

jel netko davao možda probiotike tako malim bebama, ima li tko takvog iskustva?
    Naša je bila na VIPovoj Pandi, a sada je po preporuci gastriča na živim probioticima na soku od mrve i to Acidoverusu i Bifidoverusu. Patim se s tim davanjem. Nekada hoće, nekada neće iako imaju fin okus baš kao sok od mrkve.

Ona je ok sada, lice joj se jako jako jako smirilo u granicama je neke normale. To znači da nema one vodene prištiće samo se vidi blago crveno i onako kao izbrazdana koža blago rumena.
    Na probioticima je sveskupa 2 mjeseca i ne bih ti mogla reći jesu li oni donijeli promjenu ili prestaje centralno i sl. promjene iz okoline.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
    Naša je bila na VIPovoj Pandi, a sada je po preporuci gastriča na živim probioticima na soku od mrve i to Acidoverusu i Bifidoverusu. Patim se s tim davanjem. Nekada hoće, nekada neće iako imaju fin okus baš kao sok od mrkve.

Ona je ok sada, lice joj se jako jako jako smirilo u granicama je neke normale. To znači da nema one vodene prištiće samo se vidi blago crveno i onako kao izbrazdana koža blago rumena.
    Na probioticima je sveskupa 2 mjeseca i ne bih ti mogla reći jesu li oni donijeli promjenu ili prestaje centralno i sl. promjene iz okoline.
    sad sam MM-a poslala da vidi ima li u apoteci uzeti ferzym junior. ako ne bude naručit ćemo pandu.
    kad bi to bar pomoglo ...

hvala enchantress

mamaduda ja imam puno iskustva sa zdravo prehranom, ali ne znam raditi kruh bez pšeničnog brašna niti znam je li alergija na bijelo brašno znači da ne smije integralno.
    no, znam da Demetra - pekara iz Rijeke proizvodi različite vrste kruha, možda i onaj bez pšeničnog brašna. raspitaj se u dućanima zdrave hrane ima li gdje kupiti njihovih proizvoda u tvom gradu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •