-
Za stelu2, obzirom da si uzorak slala nisi mogla razgovarati sa Dr. Jelićem. Kada smo mi bili on nam je objasnio da je alergo nalaz koji on radi isključivo kvalitativan a ne kvantitativan. Što znači da će test pokazati i ako je djete i minimalno osjetljivo na neku hranu ili sastojak, ne mora se raditi o pravoj alergiji. Ovaj ti nalaz eventualno može potvrditi nešto što si već znala ili sumnjala i može biti baza za neke druge kvantitativne preglede gdje bi se pokazalo koliko je mali na nešto alergičan. Zato se nemoj toliko bojati, ako si npr. dosta sigurna da mu mrkva ne smeta nemoj je totalno izbaciti, samo obrati veliku pažnju kad mu daješ. Osobno, kad vidim ili sumnjam da joj nešto smeta pokušam joj to dati kada je dobro i kad sam sigurna da nije jela ništa što joj može smetati i onda jako pomno pratim reakcije, tada obavezno dobije rukavice za noć čak i ako nema znakova. A objasnili su mi i da te dječje alergije mogu proći jer se polako njihov organizam imunizira. Naravno da to ne znači davati im nešto što im jako smeta, ali znači da ima nade da nam se izliječe i nemaju više problema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma