išli smo izvaditi krv u laboratorij gdje se vadi krv..prije sam ih nazvala (imam tamo i jednu poznanicu) i objasnila o čemu se radi..izvadili su malome krv iz prstića, stavili na filter papiru i to poslala dr.jeliću zajedno sa nekim upitnikom kojeg sam morala popuniti..a, taj upitnik mi je dr.jelić prije poslao preko maila.., već drugi dan sam imala nalaze na mailu..i naravno razgovarala sam s njim preko telefona nekoliko puta..
sad mu mislim još poslati neke uzorke deterđenta, kremica..čak mislim poslati i prašak za pecivo..jer mu radim jednu ring tortu koja je slična kruhu, jako fina..ali, u to ide prašak za pecivo..pa me živo zanima taj prašak za pecivo..
a, kaj je najgore od svega, ukinula sma te namirnice sad, a, on je tak jako crveni u licu..već dugo nije bio..uopće mi to nije jasno..trebalo bi biti bolje..ali, vjerojatno je crveni jer je zatoplilo, došlo je proljeće, počelo cvasti, a na početku proljeća uvijek nekak jače pocrveni u licu..
achan, hvala na informaciji o tim alergenima..nije mi to dr.jelić rekao..samo je rekao da on ne može tim testiranjima znati jačinu alergena..može biti da nešto minimalno reagira...pratit ću i vidjeti..sve bi bilo u redu da kvas nije pozitivan jer mi mali stavrno voli klipiće, buhtle, sva dizana tijesta kaj sam mu pekla na crnom brašnu..a, sad to moram ukinuti i teško će mu biti..
najradije bi mu taj kvas testirala putem krvi, da vidimo kolika je alergija..
pozdrav svima..