-
evo da javim da smo mi u realtivno mirnoj fazi.
nakon što se poslije mazanja kortiko mojoj curki sve ponovo vratilo, ja sam na nekakvoj prilagođenoj antialergijskoj dijeti. i stanje se polako počelo smirivati. ima par manjih ekcema, ne na pregibima već na mjestima gdje se koža tare o kožu, koji se pojavljuju i nestaju (!). koža na prsima, trbuku i bokovima je jako suha.
ali problem su nam gljivice u pregibima koje nikako da prođu. možda zato ekcem ne nestaje, jer je po dijagnozi okidač za njen ad bila candida u pregibima. uzela sam ferzym junior, ali ona nikako ne želi progutati taj probiotik (ima 3 mjeseca sada), pa pokušavam unosom probiotičkih i prebiotičkih namirnica, nabildati svoje mijeko tim svojstvima (iako uopće ne znam može li se to).
mislim da ćemo opet morati dermatologu, po novu terapiju.
ako ima tko kakav prirodni savjet, molim da ga podijeli...
što se tiče platnenih pelena, opet smo ih probali staviti i pojavili su se ekcemi na bedrima, od zaštitnih gaćica (imam vunene i pul zaštitne, i jedne i druge joj izazivaju osip) 
stela2 ovo za slanje krvi u Ri me jako raduje, jer to znači da bi i mi možda mogli slično testirati se! držim fige da otkriješ što mu izaziva crvenilo na obrazima. kako čitam topic od početka (ko knjigu) znam da se i ti dugo patiš sa svojim kikićem i njegovim ad-om.
achan i mene sada zanima ta krema healthyderm.
bubica, ne javljaš se već neko vrijeme, kakvo je stanje kod vas?
još jedno pitanje, jel netko koristio od dm-a kreme, od babylove ima neka linija bez konzervansa?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma