-
mi smo izbacili namirnice na koje je bio pozitivan po jelićevom testu..možda je malo bolje..ali, sad je malo prehlađeni, ap zato mislim da mu se lice sad dosta pogoršalo, posebno kapci i oko usta..
a, šta bi se odnosilo na mješanu travu? to je ispalo pozitivno kod jelića..sad ne znam da li bi mu smetala sva trava ili neka posebna? ima tko iskustva s tim?
ali, opet ne možemo svo bijelo brašno baš izbaciti..voli tjesteninu., naravno bez jaja..ali, to je od bijelog brašna..domaću ne voli, samo ovu kupovnu..ali, mislim da mu to bijelo brašno previše ne smeta..na pšenicu nije alergični, pokazalo preko krvi 2x, i sad po jelićevom testu..tako da valjda ne smije previše konzumirati bijelog brašna..inače, sve kaj mu radim, radim od crnog..izbacili smo kvas u potpunosti..malo sam skeptična oko praška za pecivo, da nema neke tragove mlijeka ili jaja..ali, po sastavu nema..a, što se tiče agruma, izbacila sam..ali, opet u mnogim stvarima je limunska kiselina ( pa čak i u aeriusu), tak da ne mogu niti to 100% izbaciti..mada na agrume sigurno nije jako alergični jer ih je jeo..sigurno smije u tim nekim malim tragovima..
a, i proljeće je..njegovo najgore vrijeme..početkom proljeća uvijek je bio loše..sad nije baš dobro, ali nije tak jako loše kao što je bio prošlih godina..ne mogu još točno tvrditi da li mu pomažu ti jelićevi testovi ili ne..
i tako..pozdrav svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma