-
Mi smo se isto osipali pri dojenju i bez alergena, ali nismo odustali (dok me sama nije otkačila) jer previše dobrog dojenjem dođe. Ali i sada nakon testova ona se i dalje osipa (osim kad joj je svekrva dala kupovni bakalar pa je ful buknula, šta bi bilo da ne paze), trenutno sam primijetila da je jako osuta kod onih metalnih drukera od bodića, mislim da će i na neke metale biti alergična. Uglavnom, nakon testova je malo bolje, ali nije super, lice joj ni jedan jedini dan nije bilo čisto, ne znam više da li bih je prepoznala da je vidim čistog lica. I dalje se češe. Ali sve je to u puno manjoj količini nego prije pa je ipak korak naprijed. Što se prehrane tiče ja se jako trudim, nadala sam se da se trudi i svekrva ali tu uvijek ostaje doza sumnje. No primijećujem da se ospe npr. nakon što se trljala u prekrivače kod svekrve (deterdžent ili omekšivać?), nakon što se mazila kod svekra (vodica poslije brijanja?), nakon što su je puno nosali po rukama (šminke, kreme, deterdženti, omekšivaći itd. itd.). Uglavnom svašta tu može biti, jedino je super kad je samo doma, tipa vikendom, antialergijski deterdžent, nema omekšivaća, nema šminka, nema vodica poslije brijanja, nema neprovijerenih krema.
Eto, tako mi, idemo dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma