Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne znam kak je onda moja proživjela već 4 godine i kusur bez ijedne kockice čokolade i napolitanka, i svega ostalog, ne znam dal da se čudim njoj ili sebi!

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kak je onda moja proživjela već 4 godine i kusur bez ijedne kockice čokolade i napolitanka, i svega ostalog, ne znam dal da se čudim njoj ili sebi!
    to je jako individualno, moja je do prije mjesec dana uredno pojela malo čokolade, koju napolitanku, znači nije bez toga od početka prehrane pa da praktički ni ne zna što je to.
    starija kćer koja sve normalno jede, koliko god bila "uviđavna" po tom pitanju ponekad nešto uzme pred njom
    ustvari, kako vrijeme prolazi i što više pazimo što jede, sve rijeđe se i dogodi da traži nešto što ne smije, i jako smo ponosni na nju, jer ipak ima samo 4 godine

kod kuće je lako, kuha se što smije, slatko je isto nešto što smije, žao mi je kad ide na rođendan a tamo slatkiša, grickalica, torte, pizze... ali onda nam spašavaju stvar nekoliko bombona i štapići od pira

jelena.O vjerojatno si pisala ali da ne tražim, koliko tvoja curka ima godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •