Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lopa29 prvotno napisa Vidi poruku
    Počela sam sa jabukom ,drugi tjedan mislim rižine pahuljice . A onda bi možda tikvicu .Zar baš treba svaku namirnicu testirati 7 dana ?
    pazi kakve bi to bile pahuljice, ( jer ih većina sadrži gluten ,) zato bolje provjeri. A i bilo bi bolje da prvo probaš s kuhanom rižom , mi čak i kuhali rižino brašno ( smelješ u mlincu) i skuhaš ko gris.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    pazi kakve bi to bile pahuljice, ( jer ih većina sadrži gluten ,) zato bolje provjeri. A i bilo bi bolje da prvo probaš s kuhanom rižom , mi čak i kuhali rižino brašno ( smelješ u mlincu) i skuhaš ko gris.
    Ali nešto mi nije jasno, ja jedem sve namirnice koje sadrže gluten i to u velikim količinama , zašto onda moram toliko paziti kod njega ? Pa i čaj koji mu dajem sadrži neznatno glutena , ne bi li mu već i to izazvalo alergiju ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lopa29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali nešto mi nije jasno, ja jedem sve namirnice koje sadrže gluten i to u velikim količinama , zašto onda moram toliko paziti kod njega ? Pa i čaj koji mu dajem sadrži neznatno glutena , ne bi li mu već i to izazvalo alergiju ?
    nemora značiti ako mu je alergija na gluten mala do cca 2 razreda iz tvog mlijeka mu ne treba smetati, ali u ovoj priči trebaš biti oprezna i gluten uvoditi malo kasnije, a ne odmah na početku dohrane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •