Ne trebaš platiti članarinu, ako to još nije prošla godina dana od prve uplate. Suseda izvadila maloj krv i stavili na filter papir ( to nam je on sasvjetovao) , i još za rezervu stavili malu epruvetu s 3 kapi krvi. Spakirala sve u kutiju od čaja+ stavila par krema ( nešto i originala), nešto zamotano samo u plastičnu foliju i označila ( krema I, II, III, prašak I, II, sapun I ; II), stavila jednu epruvetu i mlijeka koji je pila ( pregomin). Kod nekih oznaka sam ja znala kaj je , pda on nema neko svoje mišljenje. To sve stavila na bus ( vozaču), i pitala kad bi trebal doći u Rijeku ( on je blizu kolodvora, pa mi je reko da mu paše otići po paketić, ako mu javim s kojim autobusom dolazi i čiji je ).
Inače je reko da krv na filteru može preživjet i par dana, pa se može slati i poštom , ali je meni ovak bilo zgodnije, i za 4 sata nakon kaj sam dala vozaču dobila sam rezultate, i sve uredno platila. Ak mu misliš slati ( bilo koji način) najbolje ga je nazvati koji dan prije da se točno dogovoriš kak mu paše.