Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa Vidi poruku
    moram priznati da sam jako skeptična prema ovakvim oglasima i sigurno bi otišla ponovo u RI, za testiranje nije daleko potegnuti, ali sad ako se ide na terapije onda više i nije tako blizu i jeftino

kakva je kod vas sada situacija, nakon izbacivanja svega iz testa da li je bolje'
    da,biloje super do ljeta-da li je sunce ili znojenje,neznam al sad se opet "čoha"-po rukama,po leđima krag vrata,po prsima-"dekolteu".Svrbi je pa sam joj sinoć namazala synopenom,a po danu nekim melemom od pčelinjeg voska,bademovog ulja i et.ulja lavande-s tim se pusti,inače je potrebno puno nagovaranja.
    Mislim da ću poslat sutra uzorak na filter papiru po mami jer ide u RI,a na terapiju ćemo na jesen,sad su velike vrućine,gužve i nervoza...
    prema oglasu sam i ja skeptična...ipak se ne bi igrala dj.zdravljem...probat ću još šta saznat...

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Što se tiče jačine i flekica imam pitanje za mame malo starijih atopičara.
    Moja nećakinja, 5 god. Prije dvije g. bila u strašnom stanju, za u bolnicu ( vrat oderan i bolan, curica danima loše i psihički od toga), al moja sestra nije dala i u spjeli su nekako inekcijama i čime sve ne suzbiti. Od tad nije tako buknula, ali flekovi na vratu su još uvijek tu, već 2 g. Jel se to ikad do kraja iščisti (mislim vizualno)? Ona se i danas konstantno češka i suha je suha po cijelom tijelo+ tipične alergije (kravlje m., jaja,...).
    Moja Eva ima "lagani" AD+ alergija na jaje (za sad). Cijelo vrijeme se češucka iza koljena iako tu nikad nije suho i ne puca, niti se crveni, ali od kad su krenule vrućine podere si lagano vrat, prsa i leđa ispod vrata kolko može. Uzela sam joj zato onu 50+ majcu sa zaštiom, dugih rukava. Jel netko od vas to probao ili ona zaština odjela (kao surferska). Bojim se da će se u tom još više znojiti??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •