Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav curke!
    Do sad sam citala forum ali evo, imam imam pitanje pa da vam se prikljucim :D
    Malicka ima 14 mjeseci, dojena jos, i prije cca 3 mjeseca joj je jako buknulo crvenilo na zapescima koje je imala i prije. Prije je pedica govorila samo suha koza, mazati i mazati i buduci da je to zbilja izgledalo jako slabo i znalo je nestati nismo se zamariali.
    Da ne duzim, atopijski je ipak bio.
    Idemo dermatologu na obradu ali vec smo poceli s izbacivanjem klope, izbacena su jaja i mlijecni proizvodi (makar samo mlijeko nikad nije ni pila) i zitarice s glutenom.
    Ono sto mene zanima a nadam se da netko od vas zna je kada bi trebalo nastupiti poboljsanje? Koliko treba da izadje iz organizna alergen?
    I sto mozemo ocekivati kod dermatologa, da li on salje na alergoloske probe ili kako to ide.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Winter prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke!
    Do sad sam citala forum ali evo, imam imam pitanje pa da vam se prikljucim :D
    Malicka ima 14 mjeseci, dojena jos, i prije cca 3 mjeseca joj je jako buknulo crvenilo na zapescima koje je imala i prije. Prije je pedica govorila samo suha koza, mazati i mazati i buduci da je to zbilja izgledalo jako slabo i znalo je nestati nismo se zamariali.
    Da ne duzim, atopijski je ipak bio.
    Idemo dermatologu na obradu ali vec smo poceli s izbacivanjem klope, izbacena su jaja i mlijecni proizvodi (makar samo mlijeko nikad nije ni pila) i zitarice s glutenom.
    Ono sto mene zanima a nadam se da netko od vas zna je kada bi trebalo nastupiti poboljsanje? Koliko treba da izadje iz organizna alergen?
    I sto mozemo ocekivati kod dermatologa, da li on salje na alergoloske probe ili kako to ide.
    nas je dermička slala na sve testove , kad je mala imala 7.5 mjeseci, prick, rist i rast.
    Da se donekle samnji alergen u tijelu treba i do 6 tjedana, da skroz nestane beskonačno mnogo vremena.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nas je dermička slala na sve testove , kad je mala imala 7.5 mjeseci, prick, rist i rast.
    Da se donekle samnji alergen u tijelu treba i do 6 tjedana, da skroz nestane beskonačno mnogo vremena.

Onda je i logicno da nije poboljsanje nastupilo, tek smo prije mjesec dana izbacili alergene.
    I jos sam ja glupaca nastavila jesti jaja jer sam skroz smetnula s uma da alergeni idu kroz mlijeko.

Hvala puno na odgovoru, nadam se da ce nas isto poslati na sve testove odmah da ju ne zakidam bez veze za hranu na koju nije alergicna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •