-
Evo i mene opet naravno s lošim vjestima.
Trenutno je AD pod takorecimo nekom kontrolom. Cijela je crvena, ali bar nisu krastice i ne peruta joj se koža. Kremu koja nam odgovara još nismo uspijeli pronači jedino u što sam sigurna je to da nam A - Derma definitivno ne odgovara od nje je još gore.
Sad imamo problema sa bronhitisom to nam je već drugi u mjesec dana, jučer bili u bolnici pa dobila i Ventolin sirup i opet za mjesec dana kontrola. Reagense još nemaju, tražila preporuku za Zg, ali doc reće da mi ne vrijedi dok je bolesna ne mogu se raditi testovi.
Probala joj dati kolač sa sojinim mlijekom i katastrofa sva se osula, a na obrazu imala fleku crvenu do krvi tako da se i dalje držimo isključivo HA formula.
Malo sam uspoređivala vrijednost prick testa i nekako mi se čini da je E najlošiji nalaz sa 15mm na jaja i 10mm na dlaku mačke. Doc rekao da jaja ni u kojem obliku i ni u tragovina jer bi se mogla ugušiti budući da u dodiru sa alergenima E počne oticati u licu i grlo i da napomenem predicu kod cjepljenja jer ne smije ni pojedina cjepiva.
Sad me samo strah da ovi bronhitisi ne pređu u astmu, a nekako mi sve smrdi baš na taj scenarij.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma