Mlijeko joj ne dajem nikakvo osim moje. Isključivo sam je dojila do šest i pol mjeseci, a onda polako uvodila dohranu koju je jako loše prihvaćala, sika je bila najfinija. Sad pomalo jede ali strogo pazimo šta, držimo se uputa za AD. Alergologica mi je rekla da mogu ja probati eliminacijsku dijetu i izbaciti mlijeko ali bar na 6 tjedana jer će se tek tada vidjeti rezultati, dok je pedica bila protiv toga.
Malo me pate jaslice, kreće 1.9., a obzirom nema dokazanu alergiju dobivati će hranu kao i ostali. Ma pate me puno jaslice. Evo jutros mi se sva poderala po prsima iako joj skroz pokušavam držati ruke, ali čim ju skinem krene grebanje. Češe se i kroz majicu, ali ne uspije poderati kožu, pa joj i ovih dana iako je ovako vruće nosim majice sa rukavićima i dosta zatvorene oko vrata da se ne poguli.
Šta dajete ovako malima za doručak. Ja više nemam ideja jer smo jako ograničeni izborom namirnica koje su joj dozvoljene.
Skačem sa teme na temu ali kad me zapravo puno toga pati da ni sama ne znam kako da to sve sročim.