Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Chiara76 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

the enchantress, ja sam ti nova na forumu pa se baš ne snalazim sa tim opcijama, gdje bi to uopće trebalo biti?

Nama je alergolog rekao da Larino stanje nije strašno da bi na osnovu toga tražila produljenje. Ne znam šta znači strašno jer, kao što sam već napisala, njoj je cijeli trup u lišajevima, svi pregibi, i par lišajeva na rukama i nogama, jedino joj je lice čisto. Kod gastroentrologa nas nisu niti slali, a dermatologinja nam je katastrofalna, zna jedino dijeliti kortikosteroide. Požega je mali grad pa nemamo izbora više liječnika. Nisam se nikada sjetila slikati kad je u najgoroj fazi ali pokušati ću i to. Trenutno se malo manje crvene lišajići pa ću pričekati dok opet bukne.

A koliko je trajalo od predaje papira do riješenja? Ja se vraćam na posao 16.9., a 16.8. idemo na kontrolu kod alergologa pa bih ponovo probala razgovarati s njom o tome.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

chiara76 pogledaj si malo bolje njegu djeteta nakon godinu dana.

inače se čeka oko 30 dana , ali to je u praksi od 20 do 60 dana.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Chiara76 prvotno napisa Vidi poruku
    the enchantress, ja sam ti nova na forumu pa se baš ne snalazim sa tim opcijama, gdje bi to uopće trebalo biti?

Nama je alergolog rekao da Larino stanje nije strašno da bi na osnovu toga tražila produljenje. Ne znam šta znači strašno jer, kao što sam već napisala, njoj je cijeli trup u lišajevima, svi pregibi, i par lišajeva na rukama i nogama, jedino joj je lice čisto. Kod gastroentrologa nas nisu niti slali, a dermatologinja nam je katastrofalna, zna jedino dijeliti kortikosteroide. Požega je mali grad pa nemamo izbora više liječnika. Nisam se nikada sjetila slikati kad je u najgoroj fazi ali pokušati ću i to. Trenutno se malo manje crvene lišajići pa ću pričekati dok opet bukne.

A koliko je trajalo od predaje papira do riješenja? Ja se vraćam na posao 16.9., a 16.8. idemo na kontrolu kod alergologa pa bih ponovo probala razgovarati s njom o tome.
    Kao što ti je Jelena.O napisala računaj si 30-60 dana, najbolje 60 !
    Također, vidi tu temu na forumu Njega djeteta nakon godine dana, zaista ćeš prikupiti puno dobrih informacija.

Ne znam mogu li ovdje pisati o tome ili se to mora na gore navednoj temi, ali evo, samo kratko...

Koliko ti dijete ima mj/god? Moja nije još imala godinu dana i svi su mi u preporuci napisali da zbog daljnjeg dojenja se preporuča ostanak majke s djetetom još godinu dana.

Ti najbolje znaš koliko vam neprilika stvara AD. Tako da ti traži da ti da preporuku za produljenje, traži i od dermatolologice.

Možda nisu dovoljno upoznate s problematikom AD-a jer si u malome mjestu. U Klaićevoj nas nitko nije gnjavio da smo laki slučaj (iako tu na ovom pdf-u ima jako teških i mi smo 0 prema njima). Tada je čak bila na terapiji kortićima i došla skoro čista kao suza na sve preglede i svi dr. su bili jako uviđajni i uvjereni da zaslužujemo produljenje i da ćemo ga i dobiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •