cure, je li netko probao liječenje BIOREZONANTNOM terapijom?
cure, je li netko probao liječenje BIOREZONANTNOM terapijom?
Što se Aderme tiče, čim čujem to ime naježi mi se koža jer sam se toliko ižvicirala po ljekarnama u kojima su mi se svi kleli u njezina čarobna djelovanja (koja nam nisu pomogla) ALI eto da ju i ja ipak pohvalim...
nisam joj imala čime oprati kosu pred neki dan i pronašla sam tester za neki njihov uljni gel i AD joj se drastično povukao. Okupala sam ju još dan nakon toga i skoro je nestalo.
Ranije taj gel nisam kupila (sve smo ostalo imali) jer nije smio u oči a ona je bila mala, tako nešto je bilo na stvari, pa sam odustala od te linije proizvoda i smela ga s uma.
Nabavila sam još testera (nedam se ja navući na kupnju) pa ćemo vidjeti kada opet bude kriza hoće li djelovati.
BTW, MM je jednom išao do ljekarne/i po nešto za AD i žene su mu uvalile toliko testera da 2 mjeseca nismo ništa trebali kupovati od kremica, kupki i sl. Bilo je tu Aderme, Mustele, Atoderma. Tako i tako ništa ne pomaže, a skupo je, ali kada je trebalo navlažiti kožu dobro se našlo. Možda nekima za inspiraciju u ova recesijska vremena.
Posljednje uređivanje od the enchantress : 19.07.2010. at 23:53