Što se Aderme tiče, čim čujem to ime naježi mi se koža jer sam se toliko ižvicirala po ljekarnama u kojima su mi se svi kleli u njezina čarobna djelovanja (koja nam nisu pomogla) ALI eto da ju i ja ipak pohvalim...
nisam joj imala čime oprati kosu pred neki dan i pronašla sam tester za neki njihov uljni gel i AD joj se drastično povukao. Okupala sam ju još dan nakon toga i skoro je nestalo.
Ranije taj gel nisam kupila (sve smo ostalo imali) jer nije smio u oči a ona je bila mala, tako nešto je bilo na stvari, pa sam odustala od te linije proizvoda i smela ga s uma.
Nabavila sam još testera (nedam se ja navući na kupnju) pa ćemo vidjeti kada opet bude kriza hoće li djelovati.
BTW, MM je jednom išao do ljekarne/i po nešto za AD i žene su mu uvalile toliko testera da 2 mjeseca nismo ništa trebali kupovati od kremica, kupki i sl. Bilo je tu Aderme, Mustele, Atoderma. Tako i tako ništa ne pomaže, a skupo je, ali kada je trebalo navlažiti kožu dobro se našlo. Možda nekima za inspiraciju u ova recesijska vremena.

) pa ćemo vidjeti kada opet bude kriza hoće li djelovati.
Odgovori s citatom