-
melani malo mi je teško odgovarati obzirom da je moja mala puno mlađa, ona će tek sada 18 mjeseci tako da im je imunološki sistem potpuno drukčije razvijen. Ali ipak ti pišem ono što bi ti još mnogo mama ovdje moglo napisati. Istina je da su alergotestovi nepouzdani. Nama je biorezonantni test pokazao osjetljivost na jaja i kravlje mlijeko i potpuno je istina da se od toga osipa. Alergotest nije pokazao da je na išta alergična. Da bi se očistila trebalo joj je nekoliko mjeseci bez mlijeka, a jaja nije nikad ni probala, ali je cjepljena sa onim jajčanim cjepivom. Uglavnom, na svijetu ima više od 250 namirnica i sastojaka tako da stalno nešto novo dolazi. Maloj smeta lubenica i rajčica, testovi to nisu pokazali, sigurno joj smeta deterdžent i omekšivać što testovi nisu pokazali.
Mislim da nisi ničime zeznula situaciju. Normalno je da svako toliko provjeriš da li mu neka namirnica smeta. Moja je mala puno manja pa joj ja svejedno svako toliko probam dati malo jogurta ili nešto drugo što je rizično da vidim da li se situacija poboljšava. Ako se ospe stanem ako ne, pokušam opet nakon par dana. Znam da je teško vidjeti ih kada su tako osuti, ali nažalost to je način da vidiš da mu nešto smeta, dobro možda ne ovako jako kako se tvoj mali osuo ali neke pute stvarno naglo izreagiraju. Ako nisi bila, mislim da ćeš manje novca izgubiti na biorezonantnom testu nego onom od 2.200 Kn!!! Ma daj, meni slabo dođe kad ih čujem kako bacaju te cifre, kao da smo svi bogataši. A što je najgore niti jedan test nije 100% pouzdan kod male djece jer je moguće da im se alergija naknadno razvije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma