-
ne koristim ništa posebno dodatno, pa čak niti kalcij više....a, meso inače može zamjeniti jaje..a, on jako voli meso i jede ga svaki dan..umjesto kravljeg mlijeka pije sojino mlijeko, alpro soya koja u sebi ima dodani kalcij, vitamin d i još neke vitamine.
a, jede svaki dan i voće i povrće..juhu obavezno svaki dan..,a još plus mu niti ne dajem ništa s kvasom..rijetko kad mu dam.jer sam primjetila da mu kvas smeta..kad se prenapuni kvasa, koža mu se pogorša..jer kad smo i izbacili kvas, koža je postala bolja..tako da mučim se s jelom, ali, najede se on.. znači živi bez mlijeka, jaja i kruha..još se dobro i držimo ima 17 kg.sad bude imao za 2 mj 4 godine.dobro, je on mršaviji, ali je jako žilav ( jede puno mesa), ono meni je najljepše građeni i to s obzirom da pol toga ne smije jesti.njemu ne mogu ništa kupiti osim one vic štapiće.i tjestenine bez jaja..kupujem tjesteninu paradiso, na njima čak striktno i piše da su bez jaja..nadam se da i jesu onda..to me uvijek tak mučilo..jer bi je jednom jedan dr rekao da usvakoj tjestenini ima bar malo jaja..ali, to ne bi smjelo.šta vi mislite?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma