Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nažalost i mi vam se pridružujemo. Maleni ima 6 i pol mj. i atopijski dermatitis kao dijagnozu. Danas smo dobili nalaz krvi iz Klajićeve i dunger je preko 2000. Radili su mu test na mlijeko, rižu, jabuku, mrkvu (ono što je do tad konzumirao) i sve je ispalo negativno. Na kravlje mlijeko je radio i flaster test i prick test i krvni test, sva tri totalno negativna, no i dalje je po preporuci na Pregominu (odbio je dojiti sa mjesec dana).
    Za 2 tj. nas čeka alergolog. Nije mi jasno na što to maleni tako reagira alergološki. On samo ima crvenilo po obrazima, rukama i nogama, nema nikakve znakove respiratorne alergije, a ono što nije provjeravano kod njega je alergija na prašinu, mačju dlaku (imamo mačka) i pelud no dermatologica kaže da su to respiratorne alergije, a ne kožne.

On svaku večer kad treba zaspati toliko vrišti i grebe se po licu i nogama da je to prestrašno slušati. Koža mu je suha, probali smo sve i svašta (A-derma, Mustela, Linola fett, Neven, Aloe vera, bepanthen, neka homeopatska krema, Pavlovićeva, Penathen, Becutan, Belobaza...) i ništa mu ne odgovara.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost i mi vam se pridružujemo. Maleni ima 6 i pol mj. i atopijski dermatitis kao dijagnozu.
    Koža mu je suha, probali smo sve i svašta (A-derma, Mustela, Linola fett, Neven, Aloe vera, bepanthen, neka homeopatska krema, Pavlovićeva, Penathen, Becutan, Belobaza...) i ništa mu ne odgovara.
    BubaSanja, kad vidim kaj si sve nabrojala, nije mi jasno kad ste sve te kreme stigli isprobat??
    nemoj me krivo shvatiti, ali nijedna krema ne pomaže u par dana..

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    BubaSanja, kad vidim kaj si sve nabrojala, nije mi jasno kad ste sve te kreme stigli isprobat??
    nemoj me krivo shvatiti, ali nijedna krema ne pomaže u par dana..
    Slažem se, ali ja počnem mazati, mali bukne u dan-dva - meni dovoljno da ga više tim ne mažem. Možda griješim, ali ako vidim da mu je od nečeg gore, glupo mi je inzistirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •