Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zašto nebi smjeli mentol mazati na kožu?
    mentol nije dobar za dišne puteve kod male djece.
    Baš ću pričat s dermatologom, mada mislim da je kortikosteroid puno opasniji od mentola. Moja curka ima 5 godina. Vidjet ću. Sve je dobro znati.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Adrijana66 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto nebi smjeli mentol mazati na kožu?
    mentol nije dobar za dišne puteve kod male djece.
    Baš ću pričat s dermatologom, mada mislim da je kortikosteroid puno opasniji od mentola. Moja curka ima 5 godina. Vidjet ću. Sve je dobro znati.
    ja mislim da joj je dermatitis prije prestao zbog godina nego zbog te kreme.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

u biti je sve gori, kao beba nije imala, pa je počelo malo, pa sve više i više, nedavno je kulminiralo, uz sva mjesta je počelo i po vratu... mi bi mazali koritosteroidom (jer nam ništa drugo nije pomagalo, stvarno nije, koja aderma i sl. kao da je ni nismo namazali, bez ikakve promjene) i za 2-3 dana bi opet buknulo, a to su prečesti razmaci da bi mazali kortikosteroidom, onda smo bezuspješno mazali adermom i sl. i svaki dan je bilo sve gore i gore, i nije mogla spavati, i češkala bi se do krvi. Sad smo ovu kremu probali, možda 3 dana po 1 mazanje (a na kutiji piše može do 5 mazanja) i sad ne znam ako će se vratiti, ali definitivno prošlo je već 10 dana i to je napredak da se ne vraća... vidjet ćemo... nego ta s. kiselina, vidim da to ima dosta kozmetičkih preparata, na Avene kremi za suhu kožu koja ima u sebi s.kiselinu piše na tim kremam ne mlađoj djeci od 3 godine. A ovu Euten kremu prodaju praktički i bebama, nema nikakvog upozorenja. Tak da niš mi nije jasno.
    Uglavnom, ja mislim da joj dermatitis nije prošao, tj. mislim da će se vratiti. Daj Bože da krivo mislim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •