-
onda je i nama manje više prošao zbog godina..poslije treće godine..dobro, nije skroz prošao, ali je ostalo samo 10% toga što je nama super..a, i to znamo držati pod kontrolom s kremom od propolisa..čak su mu i prstići konačno puno bolji..
ali, opet nama je poboljšanje nastupilo poslije jelićevog testa..izbacivanjem kvasa iz prehrane..tak da isto ima veze s tim..a, što se tiče homeopatije, nisam niti pokušavala jer kod jakog ad-a nema uspjeha..ako ste probali s homeopatijom kad je dijete bilo manje pa nije pomagalo, a sad kad vam je veće KAO pomaže, mislim da to nije zbog homeopatije nego je dermatitis sam po sebi oslabio zbog godina..jer i nama je oslabio a nismo koristili homeopatiju,
nego, što se tiče ove kreme bioeliksir..pa, hvala Bogu da su izmislili neku biljnu dobru kremu koja pomaže a da to nisu kortići...pa istina da salicilna kiselina, nije ono sad nešto najbolje, ali 1000 put manje štetna od kortića..pa sad bolje ta biljna krema nego kortik.krema..ništ djetetu ne bude od povremenog mazanja s tim..baš ništa..super da uopće pomaže..više bude djetetu štetila 3 gumena bonbona..
pa, mislim, neka bolesna djeca uzimaju toliko jake lijekove i previše nego trebaju, još možda budu poslije zdravija od onih koji ne trebaju nikakvi lijek.
taj mali postotak salicilne kiseline je ništa, ako djetetu prođe ekcem..jer upravo ta kiselina stanji taj ekcem..tu kiselinu ljudi i upotrebljavaju za psorijazu..ja sma upravo sretna da su izmislili tako neku kremu, a da nema unutra kortića...moj mali je jako dugo bio na kortićima..i danas mu se ne vide nikakva oštećenja na koži, niti je postal ovisan o tim kremama..više ih niti ne koristimo..možda par dana u 2 mjeseca na prstiće ako se baš jako pogoršaju..kortići su nam spasili kožu u stalnim akutnim fazama i hvala Bogu da su ih isto izmislili..
ovaj bioeliksir nisam još probala jer koristimo drugu biljnu kremu koja nam isto super pomaže..moj mali je inače jako alergični na pelud trave i korova, a u toj kremi ima dosta tog bilja i trava..ne znam kak bi reagiral na to..možda i dobro..niakd se ne zna..možda i probam jedanput..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma