-
Slažem se da treba isprobavati i vidjeti što djetetu odgovara, ali alergična sam na deklaracije. Gdje piše da je mali postotak salicilne kiseline? Sastav mi malo visi u zraku i djeluje mi malo neozbiljno. Naravno, sve ovo i pričam jer razmišljam o kupnji. Nije problem u cijeni, već ne želim po djetetu trackati nešto dok ne saznam točno što je i dok se ne posavjetujem s liječnikom. I drago mi je da se se proizvode razne kreme i na kraju krajeva i kortikosteroidi jer nekima zaista ništa drugo ne pomaže. U svakom slučaju ih je bolje koristiti nego djete pustiti u otvorenim ranama. Apsolutno.
Ja ustvari niti neznam što se kod Fride zbiva. U zadnjih 3 tjedna 3 puta smo bili kod dermatologa i jednom kod alergologa. Ne znaju točno što je, ali sumnjaju na toksoalergijski osip ili nutritivnu alergiju. Sada je puno bolje, ali još uvijek ima točkica po licu, nogama i rukama. Koža nije nešto posebno suha, niti se peruta, niti svrbi, pa svi lagano imamo upitnike iznad glave. Prick test nije pokazao nikakvu reakciju na 23 alergena, ali u četvrtak će biti gotovi krvi nalazi.
Eto toliko za sada.
Držim svima fige da situacija bude što prije bolja i da se rješite/mo te dosadne boleštine....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma