Mommy1, ovako po opisu mi smo imali slicno (suhe fleke po unutrasnjim stranama bedara i licu, nesto malo na ledjima), prvo je bilo malo pa nisam ni znala sto je a kasnije se samo sirilo i bilo ih je dosta..Mazala sam i ja melemom, malo je pomagalo ali izrazito malo. Također bi se osip pojacao i jako zacrvenio nakon kupanja te izlaska vani.Pedijatar nam je rekao da uzmemo Aderma proizvode (neutralni su i ne stete). Svaki dan mazem ujutro prije vrtica s malom Aderma kremom (dermalibour) akutna podrucja s flekicama i lice a navecer mazem ponovo + jos ostali dio tijela namazem preventivno velikom Aderma exomega kremom.

Po naputku pedijatra kupam rjedje (1x u 4 dana..prije sam skoro svaki dan) i kad je kupam ubacim u vodu 2 cepa Aderma emulzije za kupku (ako se mali hoce tusirati mozes uzeti njihov proizvod za tusiranje da se sto manje "kiša" u vodi, kod nas tusiranje ne ide pa uzimam kupku). Nakon kupanja ne brises nego vise tapkas po kozi. Uglavnom, nama se bas sve povuklo, iz prehrane nisam nista izbacila. Ta tri proizvoda ti kostaju oko 200 kn i traju tim intenzitetom oko 3 tjedna-mjesec dana (kupka nam traje puno duze).

Također sam primjetila da sad puno bolje spava i mirnije, onda je stalno cendrala u snu..valjda ju je svrbilo