Mommy1, i smo isto iz Rijeke, ali ne preglede odlazimo u kliniku Srebrnjak gdje smo napravili i kompletnu alergološku obradu. Mi tamo odlazimo zbog problema s dišnim putevima koji se često pojave kao nastavak atopijskog dermatitisa u kasnijoj dobi (kod nas s 3 godine), a pedijatrica nam je sama sugerirala Zagreb. Na Srebrnjaku su nam rekli da je, ako postoji alergija na hranu, reakcija puno burnija i očitija, a i svi testovi su bili negativni. Tinu se crvenilo pojavi baš kao reakcija na zimu, a kašalj na promjene vremena. Preko ljeta mu koža bude super. Što se krema tiče, mislim da tu pali samo metoda pokušaja i promašaja. Imaš ih jako puno za atopičnu kožu i često ti treba jedna krema za lice, a druga za tijelo. Također, u različitim vremenskim uvjetima pomažu različite kreme. Pitaj u ljekarni uzorke. Nama je pomagala Linola Fett, Aderma ex omega, neven i neka medna mast iz DM-a. Ako želiš, javi mi se na mail lara.vrs@gmail.com (jer ne mozes jos slati privatne poruke) pa ti mogu dati malo Aderme za probu.