je nama je u onoj teskoj fazi pomagalo na razlicitim mjestima razlicite stvari, npr. ispod vrata samo ga je smirivalo bademovo ulje, a sad moze i bepanthen mast. inače kao što sam već rekla mi smo sad skroz čisti tako da sam se usudila malo šarati po prehrani i mogu reći da za sad ne pokazuje na ništa od probanog. još uvijek se dojimo ali ja nisam još probala rajčice u svim oblicima, mlijeko koje obožavam te sve vrste suhomesnatih prozvoda. s nadohranom idem mišijim koracima pa me druge mame čudno gledaju. moja mama smatra da ja pretjerujem ali bolje da sad malo kasnije sve to proba nego kasnije cijeli život vuče neke alergije radi moje nestrpljivosti. inače mogu samo reći da si i ja priuštim čokoladu s vremena na vrijeme ali onu s većim udjelom kakaoa jer on nije alergen. tako da tanjaa a i ja se počastila :D .Mony prvotno napisa
što se tiče naziva neurodermitis i ja sam primjetila da se moj BeBe drapa po vratu kad mu se spava i kad je nervozan npr kad čeka cicu.
a da lidac eucerin je u slobodnoj prodaji i oni imaju kolekciju s crvenim i plavim čepom. taj s ureom je s plavim cepom kao i ona s omega masnim kiselinama koja je prilagođena za klince s neurodermatitisom (tako tamo pise), psorijazom i sl. kožnim bolestima.