jelena, nisam rekla da svom malom daš čokoladu..to niti govora..ne jede niti moj svaki dan..pojede jednu kockicu na tjedan..gle, čokolada je inače zdrava..tj, kakao..na kakao nije alergični..naravno kad je u lošoj fazi nije mu dobro davati jer potiče svrbež to znam..zato mu dajem u dobroj fazi..kao i rajčicu..tj.njegovu pizzu s rajčicom uvijek kombiniram u dobroj fazi ne u lošoj..inače znanstveno je dokazano da je kakao zdraviji od voća..pa, zato želim da mali malo i to proba, a nije alergični na kakao..u biti ta njegova čokolada ima okus ko one za kuhanje..a, inače tamne čokolade su jako zdrave za djecu..potiču hormon sreće, i imaju nešto u sebi što niti jedna druga hrana nema..a, dobro je malo da mu se potaken taj hormon sreće, onda ga možda manje svrbi.. jer sam primjetila da ga najviše svrbi kad je nervozan..kad je nervozan sjedni se i samo traži kakve skulice da ih strga...a, kad je sretan, ništa ga ne svrbi...
tatto, možda malome smeta pelud i proljeće..ne mora biti sve u hrani..
ako se mali toliko zmaže, istuširaj ga navečer s nekim najblažim sapunekom..
ja u zadnje vrijeme koristim čak za malog i niveu ( što prije nikad nisam), ali onu noviju kolekciju blažu za osjetljivu kožu i mogu reći da mu odgovara..sve one skupe kreme i kupke su ga dodatno osipavale..
a, za ruke ima isto od nivee koje je kao za pranje u onoj tubi kao tekući sapun i isto ok..
jer dugo nisam našla neki odgovarajući sapun ili nešto za pranje ruku..većinom sam ga prala samo s običnom vodom..