-
mojem je bebiću također dijagnosticiran AD. mi nismo prestali dojiti,čak nam je preporučeno da se doji najmanje godinu dana.e, sad,on isto reagira na hranu koju pojedem, ali to kod nas nije tak strašno.
zapravo se samo jednom burno manifestiralo,baš da ga je urtikarija prekrila i to kad sam jagode pojela.
inače, njega noge strahovito svrbe i kad god ga skidam da mu pelenu promijenim on se tak mahnito počinje svrbit po nogicama da si rane napravi.
ali ono kaj mi izgleda najbolnije je navlačenje jajeka-on si ih zgrabi i gnječi i navlači-ma grozno izgleda, a očito ga svrbi.
još jedno mjesto koje mu je izgrebano je čelo i tjeme,obrazi ne.
počeli smo s nadohranom, i danas je jeo korabicu. za sat vremena opet urtikarija, ali samo desna ruka,malo po nogicama i rame.jabuku i mrkvu normalno jede.
e, sad danas sam počela izbjegavati mlijeko,jer mi se to čini ko potencijani problem svrbeža.čokoladu i orašaste plodove sam izbacila.
kupamo se odnedavno svaki 2.dan,uljna kupka eucerin,mažemo exomega mlijekom, i linolom fett suša područja. to nam je valjda dobro,ne znam. koristili smo i stelatopiu,al ne mogu reć da nam je baš koristilo.
kaj s tim jajekima,malo mu je i crveno? to s jajekima traje već dulje od mjesec dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma