mummy lidija prvotno napisa
Znam da je atopijski dermititis užasan problem i mi se s njim borimo gotovo od početka.lea je imala žarišta na vratiću, ispod pazuha i koljena, ali svi problemi su nestali kada sam je odvela privatnoj dermatologici u VG i dobila fantastičnu terapiju koja doduše košta,ali vjerujte djeluje!!!!! Krema dođe oko 300 kuna i ima je u svim boljim ljekarnama, a zove se ELIDEL!!!!Lei je osip nestao u roku od dva dana i dijete se uopće više ne češe već mjesecima.Ja joj održavam kožu Eucerinom za kupanje i losionom poslije kupanja, a lice joj mažem Bepanthenom - sve je super, probajte i pomozite svojim klincima, ovo je mrak proizvod!Nadam se da će vam pomoći, ali moram reći da sam gotovo sigurna da neće podbaciti. Probala sam tu kremu i na sebi jer imam neurodermitis i djeluje.
Bok! Imam djevojčicu od 16 mjeseci, sa 10 mjeseci dobila je crvene ljuskaste flekice na trbuhu i ispod pazuha. Pedijatrica u VG nam je rekla da je to neka vrsta dermatitisa, nije rekla kojeg. Samo da ne stavljamo omekšivač kada peremo njenu robicu. Preporučila nam je proizvode od Ducraya, to su proizvodi za atopični dermatitis. Malo sam zbunjena, jer ne znam da li je to od omekšivača ili nečeg drugog,jer joj se to više nikad nije pojavilo.
Lea, 16.11.2004.

Odgovori s citatom