hej tanjaa da nije mozda od čokolade . ljubomorna sam ali kao što sam već ranije pisala osladim se i ja.
zezam se sad ozbiljno. ja rajčice ne jedem već jako jako dugoooooooo, čak ni bilo šta što ima neke tragove toga. jagode sam pojela ove godine samo u jednoj torti na dječijem rođendanu, nije nam se dogodilo ništa ali ..... lako odolim kad se sjetim lišaja.
od eucerina smo koristili onu mast sa ne sjećam se koliko % omega masnih kiselina. sad već dugo ne koristimo ništa od njih, ali znam da se osuo po licu nakon njihovog lotiona za sunce.
mažem na večer poslije tuširanja i to stelatopijom. tuširam ga također onim njihovim gelom za tuširanje. preko dana samo ako se nakon jela jako zamaže pa ga umijem. inače mu nakon jela lice obrisem s vatom namočenom u vodi.
ne znam trebam li nastaviti dalje koristiti kreme za sunce, sa ZF, ne mogu je pustiti bez ičega van, a opet je ne mogu držati zatvorenu u kući.
Dosad smo koristili ili siprigovu microban, ili dm-ovu sundance, lani nije bilo problema, ove godine sam je mazala po licu i nije bilo reakcije (ma mjestima gdje sam je mazala)
tinki winkie ako nema problema onda je maži. ja svog BeBe-a mažem rijetko. uglavnom idemo van do 9.30 i navečer oko 18-18.30 tako da ga ne mažem za te šetnje. kapica, suncobran i zažtita od kolica je ono što nam koristi. ako idemo van a malo je jače sunce onda se namažemo s microsun 20. ako već imate problema sa suhoćom onda pogledaj na kremama koje koristite da li ima cinkovog oksida, jer on isušuje kožu. mislim da ga microban ima, ali provjeri za svaki slučaj.
inače nama je koža čista od kako je toplana zavrnula grijanje, mi smo se preporodili. sumnjam da je sve od suhoće zraka ali ipak izbjegavamo alergene i on i ja jer ga još dojim.