-
maya, tvoj mali bude tek sad imao 2 god. ako sam dobro izračunala, to je još dosta grdo razdoblje za onoga koji ima pravi genetski ad..
uvijek volim ponavljati pravi ad, jer ima 80% njih koji nemaju niti pravi ili jako blagi..ako mu se pogoršalo, možda je prehlađeni, ili mu raste koji kutnjak, grinje, možda je nervozan, možda ova hladnoća (promjena vremena), znaš kak to ide...i još bude grdo do treće godine..tek poslije četvrte se nama znatno popravilo..istina, da je pod terapijama za astmu, ali konačno mi izgleda kao zdravi dječak..jedino ponekad prstići, i koja točkica na nozi,a li to je zanemarivo...lice mu je čisto i glatko..s ničim mu ne mažem niti tijelo ni lice..poslije kupanja ga namažem cijelog s atodermom od bioderme..kupam ga 2x tjedno..počeo je čak svašta i jesti..malo salamice ( u kojoj nema mlij.proteina), popije si čak i cedevitu, ponekad malo stavim i vegete u hranu..uglavnom počela sam malo šarati s hranom, tako da kad dođe na neki ročkas ili nekamo može i dosta toga jesti, da se ne osjeća kao dijete s drugog planeta..i nisam primjetila nikakve reakcije..ali, sad je i njegovo godišnje doba..u proljeće mu se sigurno bude pogoršalo..evo, u subotu je slavio sad 5. rođendan i prvi put je jeo tortu za svoj rođendan, s menom ju je pripremao, sprobavao..bila je jako fina, recept sma pročitala tu na netu..torta je odlična bez mlijeka i jaja..
njemu se bolest uvukla u astmu, astmu dobro kontroliramo i to je to..ne možeš to izbjeći..znači on nema kožnu bolest, bolest je samo alergija koja se ispoljava na koži , disanju ili hunjavici..itd..i mi ćemo morati uskoro ponoviti testove alergije, da vidimo da li se štogod smanjilo, barem malo..
maya, probaj mu olakšati sad s kortićima ili posuškom kremom, vidjet ćeš kad prođete treću ili četvrtu da će biti puuuuno bolje..ja nisam onda vjerovala, jer moj je imal užasni dermatitis, puno puta su ga htjeli i hospitalizirati..morala sam ga svaki dan negdje namazati s kortićem na neko mjesto, svaki dan je bil pod nekom terapijom, i koža mu nije niti malo oštećena..
pozdrav..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma