Bili jucer kod pedice, kaze mogao bi biti AD. Super! Obozavam tu njenu strucnost... Izbacila sam iz prehrane jaja i mlijeko za pocetak. Smanjila sam kupanje na svaki drugi-treci dan. Trebalo mi je 2 tjedna da mi se upali lampica i shvatim da ocito reagira na bademovo ulje koje stavljam u vodu za kupanje. Sinoc sam stavila maslinovo i danas nema reakcije. Jos uvijek je crveno ali nije onako upaljeno. Muci me sto se siri, vise nije samo na obrazima, vec je na jednoj strani u razini obrve.
Nisam znala, dok tu nisam procitala, da je i crvenilo pod pazuhom i ispod koljena takoder od AD. Takoder sam vidjela da neke na prethodnim stranicama spominju tjemenice koje to ustvari nisu. Malac ima zuto-smede "tjemenice" koje se ne skidaju nicim. Dio se skinuo Mustelom i kantarionom al pola je ostalo i to se ne skida nikako. Mazem, iscesljavam al nijedna se ne odljepljuje.
Pedica mi je dala neku kremu, nisam je jos podigla, danas cu, ali ako ima kortikosteroide necu mazati s tim, imam mlijeko od Exomege pa cu s tim probat.
Jos koji savjet?