jelena, zašto tvoj mali ne smije piletinu, junetinu, svinjetinu? tak je pokazalo na testiranju ili to preventivno ne daješ?
ja sam još uvijek onog uvjerenja da ako se životinja hrani npr.s mlijekom i jajom ( npr.napoj neki), da se može preko tog mesa reagirati..
dermatologica mi je rekla da ne može, dr. Richter kad smo bili kod njega je samo mahao glavom, tj. nije mi znao odgovoriti na to pitanje..
ali, moj jede svo meso, jedino junetinu ne, ali to niti mi tak ne jedemo..ponekad skuham junetinu u juhi..meso mu je osnovna hrana, to obožava..ja sam mu sad polako svašta počela davati..osim naravno na ono na kja je alergični..to niti u ludilu..
nego, sad smo bili na sistematskom i cijepljenju..prvi put da mu se koža nije pogoršala od cjepiva, inače uvijek mu se..tak da se vidi ipak neki napredak..moj u zadnje vrijeme jede i sendvič u žemljici ( našla u konzumu žemlje bez mlijeka i jaja, samo gluten od alergena i soja - to smije)..dobro, nije da ga sad s tim hranim, s tim ne volim hraniti niti zdravo dijete, ali ono ponekad dok ne znaš više kaj bi, ili je na ročkasu ili nekam ideš, dobro dođe..ako mu dam i pokoji slatkiš to je iz bio bio..tam ima zdravih slatkiša..i sojin šlag za kolače , čokolada bez mlijeka i itd..i svaki dan pije čaj s medom..odlučila sam da ću probati i ovu kremu euten..tak mi je i pedijatrica rekla..za prstiće jer s posuškom ne mogu baš riješiti te točkaste ranice na prstiću, samo s kortićima i antib.kremama..tak da, baš budem probala..jer kaže da jedan dečko koji je imao još jači ad od mojega od eutena mu je sad koža čisto čista..