-
kao prvo bio je pozitivan na junetinu i piletinu ( piletina malo manje) , ali u dogovoru s doktoricom počeli smo mu davat piletinu, stalno je bio crven tj. nije ni porestal bit, onda jednog dana ja rekla dost piceka, i bil je malo bolje, ponekda pojede muško domaće pile, tek sad, a svinjetina pojeo par šnita domaćeg špeka, posle ga testirali i svinjetina razreda 5, mislim da je to čist dovoljan razlog za odustat. Isto tak smo se utapali u krumpiru, i isto razred 5,odustali i od njega, ipak mi nije za igrati se. Nek se malo staloži, pa bumo probali kad naraste, ko sad s klinkom koja s vremena na vreme pojede malo sira, jogurta i vrhnja.
kaj se tiče hranjenja pajceka s napojem i mama s mlijekom, i drugim alergenima meni to ispada na isto ( Čudno ali tak je ), moji nikad nisu jeli mlijeko pa su alergični, mali još više na mlijeko , a prestala jest jogurte s njegovih 3 tjedna, mlijeko čisto ne jedem već skoro 6 godina, kolko imam staža u alergijama i ad.
Inače u vrijeme kad je moja bila oko 14-15 mjeseci baš u vreme fašnika, ja napravila takve krafne da u parku više nisu bilu ziher koje su bolje moje ili iz pekare. Nažalost kod klinca sam odustala od kolača, samo povremeno složimo nakaj kao kuruzno s voćem, ali jede domaći pekmez s rižom i to ispada na isto. Nije da ga hranim samo s rižom, ali je tak .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma