-
nakon nekog vremena ( sad to ovisi kolko je zahvačeno , i kakvo je dete)dete se počne čistit i ostanu zone kritične od prstiju do lkta, vrat, obrazi, područje iza koljena. Sad mojoj klinki se to počelo čistit i ostalo na zonama kad je imala cca 10-12 mjeseci, klincu su te zone s 17 mjeseci još jake, s time da je njemu samo trup čist, jel tam se ne može svrbit. Sad moja klinka se počela svrbit s cca 11 mjeseci, mali s 2. Moji su klinci i klinka i klinjo bili skroz ružičasti s prhutavom kožom , i kad se prhutavost skinula ko da si odrala zeca, ak znaš kak to izgleda, mali je imal jaku tjemenicu koja je netala malo prije godinu dana, stalno je spaval u kapi i stalno bil krvav, baš ružan.
Imat ćeš poboljšanja i pogoršanja,mojoj klinki je kad je ostala na zonama svaka breza ( od 4 do kraja 5 mjeseca) bilo koma i tad je bila sva krvava, u duge mjesece je bila bolje ali s vidljivim zonama. S njom sam spavala tj. ne spavala tak da sam joj držala ruke da se ne grebe do 2.5 godine. Počela se totalno čistit s 3.5 godine kad smo ukinuli zamjensko mlijeko i breskve. Klinca sam tretirala i s zobenimpahuljicama ali mu valjad ni to nije pasalo kad mu je gluten i zob jaaako visoki.
Da i izbaci čokoladu ak netko nije spomenuo to jako povečava svrbež.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma